Pop-up restaurant “Achter de niendeur” opent tijdens het Pinksterweekend de deuren


Op zaterdag 18 en zondag 19 mei wordt buitenlocatie ’t Oale Hoes in Geesteren omgetoverd tot pop-up restaurant genaamd “Achter de niendeur”. De beheerders Bram en Marloes zetten in samenwerking met Steggink Catering en Events de niendeur van de eeuwenoude Saksische schuur wagenwijd open. Bezoekers kunnen zowel binnen als buiten genieten van een heerlijk sharing dinner. Frank Droste zorgt voor de muzikale omlijsting.

Nieuw concept

Goede muziek & lekker eten op een bijzondere locatie. Het wordt genieten achter de niendeur van ’t Oale Hoes. Het pop-up restaurant is zaterdag 18 en zondag 19 mei geopend van 18.00 uur tot circa 21.00 uur. 

Entertainment in dialect

Het entertainment is in goede handen bij Frank Droste, Heleen Temmink en Carien Oude Lashof. Samen hebben ze een gevarieerd programma van golden oldies en bekende popsongs, afgewisseld met leuke anekdotes. Frank Droste staat ook bekend om zijn liedjes met teksten in het dialect

Een Twents 4-gangen diner

Vanuit foodtrucks van Ribhouse Texas wordt een uitgebreid viergangendiner geserveerd waarin streekproducten een belangrijke rol spelen.

Een prachtige locatie, intieme setting en heerlijk diner afgewisseld met goede muziek; alle ingrediënten voor een dinnershow met een Twentse twist. Per avond is er slechts plek voor 50 gasten.